¨Hřebeny.
Suroviny: kokosové nepečené těsto: 120g moučkového cukru, 100g strouhaného kokosu, 40g másla, 1 bílek. Máslové těsto: 220g hladké mouky, 70g moučkového cukru, 140g másla nebo tuku na pečení 40g mletých ořechů, trochu kakaa, čokoládová poleva. nejprve připravíme kokosové těsto, ze všech surovin vypracujeme těsto, ktré vtlačujeme do malých rohlíčkových formiček vysypaných moučkovým cukrem. (pokud nechceme cukroví moc sladké, použijeme potravinářskou folii, přikryjeme formičku dáme trochu těsta přikryjeme folii,vytvoříme rohlíček, dáme na plech s papírem a dáme do chladna ztuhnout).potom připravíme a zpracujeme suroviny na těsto a necháme v chladu odpočinout. Poté z těsta na pomoučeném vále vyválíme asi 4 mm silný plát a formičkou vykrajujeme hřebeny. Přeneseme je na plech s pečícím papírem a upečeme ve středně vyhřáté trubě. Upečené a vychladlé hřebeny poléváme čokoládou a hned na ně pokládáme kokosové rohlíčky.