Piškotové koláčky.
Suroviny: 250g hladké mouky, 125g másla (Hery), 80gmoučkového cukru, 2 žloutky, 3 lžíce mléka, špetka prášku do pečiva. Krém: 250 ml mléka, 4 lžíce polohrubé mouky, 150g moučkového cukru, 150g másla, 3 lžíce kakaa. Na obalení: kokos. Postup: prosátou mouku,na kousky nakrájený změklý tuk, cukr, žloutky, mléko a kypřící prášek zpracujeme na hladké těsto, ze kterého vyválíme plát asi 8 mm silný a formičkou vykrajujeme kolečka. pečeme ve vyhřáté troubě na plechu s pečícím papírem asi 10 minut.Hotová a vychladlá kolečka k sobě slepujeme krémem a zdobíme kokosem. Kdo chce, může povrch koláčků dozdobit dle vlastní fantazie, například čokoládovou polevou. Krém: z mléka a mouky uvaříme hustou kaši. Máslo vyšleháme společně s cukrem a postupně přidáváme vychladlou kaši.