Pistáciový krém.
Suroviny: 3 čokoládky DELI s pistáciovou příchutí, 1/2 dl šlehačky, 1 pistáciový pudink uvařený dle návodu, 2 másla.
Postup: z čokoládek odstraníme čokoládu, aby nám zůstala zelená hmota, na drobno ji rozdrobíme a zalejeme šlehačkou.(toto si uděláme 1-2 dny před potřebou). Občas pomícháme a rozetřeme větší kousky. Až je hmota rozpuštěná, přemixujeme. Uvaříme si pudink a necháme vychladit. Mezitím si ušleháme máslo (na 1 máslo dáme 2 lžíce moučkového cukru,zalejeme 1/2 dl vody a na plotně ohřejeme). Teplé nalejeme na máslo a vyšleháme,nemusíte mít strach že se krém srazí, v tom případě dát šlehač na nejvyšší stupeň a krásně se vyšlehá. Potom přidáme pistáciovou hmotu a zašleháme spolu po lžičkách s pudinkem. Do hotového krému přidáme rozpuštěný 100% tuk, na 1 máslo lžíci, vyšleháme. Krém je krásně lesklý. Můžeme trochu ochutit citronovou příchutí.