Citronová roláda.
Těsto: 4 vejce, 100g cukru krupice, 100g polohrubé mouky, 2 lžíce oleje, 1 lžíce citronové šťávy, papír na pečení. Krém: 150g másla, 150g moučkového cukru, 1 žloutek, šťáva z 1 citronu, 1 hrst nasekaných oříšků, 1hrst kandované citronové kůry, čokoládová poleva. Postup: vejce a cukr ušleháme do pěny.Přidáme olej, citronovou šťávu, polohrubou mouku, promícháme. Těsto nalejeme na plech vyložený pečícím papírem a rovnoměrně rozetřeme. Pečeme na 250°C. Jakmile začnou okraje mírně zlátnout, vyjmeme a jěště horké srolujeme i s papírem, necháme vychladnout. Krém: máslo, cukr, žloutek utřeme. Do hotového krému po kapkách přidáme šťávu z citronu. Roládu potřeme krémem, posypeme kůrou a oříšky. Pevně zavineme a potřeme polevou